• (045) 405 93 39

Specialisaties

Wij maken gebruik van de laatste ontwikkelingen en technieken binnen de podotherapie. Door middel van data analyse krijgen wij nog meer inzicht in de oorzaak van de klacht zodat we de behandeling zeer doelmatig kunnen inzetten.
podotherapie koenen

Podotherapie

De podotherapeut behandelt personen met voetklachten of klachten aan het houdings- en bewegingssysteem, die voortvloeien uit een afwijkend functioneren en/of afwijkende stand van de voeten.

diabets podotherapie koenen

Diabetes podotherapie

Voetzorg voor mensen met Diabetes Mellitus. Uw voeten verdienen extra aandacht.

sportpodotherapie podotherapie koenen

Sportpodotherapie

Waarom een sportpodotherapeutisch onderzoek? De sportpodotherapeut speelt een belangrijke rol bij het verbeteren van de sportprestatie en bij de preventie van mogelijke blessures.

Echografie voet/enkel

Bij podocentrum Koenen wordt echografie voor voet en enkel gebruikt als diagnostisch- en evaluatiemiddel waardoor gerichter behandeld kan worden.

podologie podotherapie koenen

Podologie

Het beroep "podoloog" is niet beschermd, dat impliceert dat eigenlijk iedereen zich "podoloog" mag noemen. Mede daarom is er een landelijke organisatie opgericht waar alleen podologen zich kunnen inschrijven die aan bepaalde eisen voldoen.

podo-manuele therapie podotherapie koenen

Podo-manuele therapie

Manuele therapie van de voet is een techniek die door steeds meer podotherapeuten wordt toegepast. In sommige gevallen draagt een blokkade in één of meer gebieden in de voet, bij in het niet goed kunnen functioneren van de voet.

nagelchirurgie podotherapie koenen

Nagelchirurgie

Binnen podotherapie krijgt men regelmatig te maken met het behandelen van ingegroeide nagels. Problemen zijn veelal op te lossen door conservatieve behandelingen ofwel ‘niet-chirurgische’ ingrepen.

dry needling podotherapie koenen

Dry Needling

Dry Needling is een reguliere (dus niet alternatieve) behandeling die gezien kan worden als onderdeel van een totale behandeling die gericht is op het verbeteren van (vaak chronische) spierklachten.

reumatische voet podotherapie koenen

Reumatische voet

Door reuma ontstaan soms ontstekingsprocessen in en rondom uw voetgewrichten. Dit kan leiden tot wonden en veel pijn... Uw podotherapeut weet raad.

kinder podotherapie koenen

Kinderpodotherapie

De kinderpodotherapeut is gespecialiseerd in de groei en ontwikkeling van de voeten en benen.

oncologie podotherapie koenen

Oncologie podotherapie

Een oncologisch podotherapeut is een specialist op het gebied van de voet en kan de voetklachten die optreden als gevolg van kanker of de behandeling van kanker behandelen.